CORE Digital - Stetoscop electronic 3M Littmann, 69 cm

CORE Digital - Stetoscop electronic 3M Littmann, 69 cm, capsula oglinda (Mirror Edition)

CORE Digital - Stetoscop electronic 3M Littmann, 69 cm

Cumpara impreuna cu:

Accesorii

Gravare pe capsula pentru stetoscoapele 3M™ Littmann®
Gravare pe capsula pentru stetoscoapele 3M™ Littmann®
30,00 RON
Gravare pe arce pentru stetoscoapele 3M™ Littmann®
Gravare pe arce pentru stetoscoapele 3M™ Littmann®
30,00 RON
Borseta mare pentru stetoscop, model nou
Borseta mare pentru stetoscop, model nou
80,00 RON 40,00 RON
Cumpara de inca 350,00 RON si beneficiezi de transport gratuit!

Transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de 350 lei.

2.245,00 RON
cu TVA
In stoc

Culoare tub
Cantitate

Stetoscop electronic 3M™ Littmann® CORE Digital

Stetoscopul electronic 3M™ Littmann® CORE Digital este cel mai avansat stetoscop creat de 3M Littmann pana in prezent, cu o amplificare de pana la 40x (la frecventa de varf, comparativ cu modul analogic), anulare activa a zgomotului (active noise cancellation), vizualizarea in aplicatie a undelor sonore si alte functionalitati extraordinare concepute pentru a-ti oferi un imagine mai clara a sanatatii pacientului. Este mai mult decat un stetoscop. Este un mod cu totul nou de a pune ascultarea pe primul loc.

Stetoscopul electronic 3M™ Littmann® CORE Digital este format dintr-un stetoscop 3M™ Littmann® Cardiology IV™ la care este atasat un modul electronic CORE Digital pentru a-ti oferi o performanta acustica extraordinara, combinata cu o versatilitate exceptionala. Stetoscopul electronic 3M™ Littmann® CORE Digital ofera prin design-ul sau inovator diafragme reglabile pe ambele parti pentru usurinta in utilizare la tratarea pacientilor adulti si copii. Partea pediatrica a capsulei se poate converti in clopot traditional prin indepartarea diafragmei reglabile si inlocuirea acesteia cu inelul cauciucat inclus. Lungime 69 cm si greutate 232 grame. Garantie 7 ani impotriva defectelor de material sau fabricatie.


Amplificare de pana la 40x

Acustica remarcabila a acestui stetoscop de o calitate exceptionala - la nivel de cardiologie - suna si mai bine datorita amplificarii de pana la 40x (la frecventa de varf de 125 Hz, comparativ cu modul analogic). Acum este si mai usor sa auzi sunetele cele mai subtile pentru a te ajuta sa pui un diagnostic corect.


Anularea activa a zgomotului

Tehnologia 3M Littmann de anulare activa a zgomotului te ajuta sa elimini zgomotele care iti distrag atentia, specifice mediilor aglomerate. Te ajuta sa asculti mai bine reducand zgomotul nedorit de fundal din exterior, astfel incat sa te poti concentra sa asculti ceea ce este important: pacientul si sunetele corpului acestuia.


Mai multe moduri de auscultare

Cu un singur buton, poti schimba rapid modul de auscultare de la modul analogic la modul amplificat, pentru a se potrivi nevoilor tale. In plus, cele doua diafragme reglabile (pentru adulti si copii) te ajuta sa asculti atat sunetele de frecventa inalta, cat si sunetele de frecventa joasa, fara a muta capsula stetoscopului.


Vizualizare si analiza cu ajutorul AI

Descarca aplicatia Eko pe dispozitivul tau smart si asociaz-o cu stetoscopul digital 3M™ Littmann® CORE, pentru a putea monitoriza mai usor ca oricand. Functiile gratuite ale aplicatiei Eko includ posibilitatea de a vizualiza, inregistra si distribui sunetele. Analiza cu ajutorul inteligentei artificiale (AI Murmur Analysis) este disponibila doar pe baza de abonament.


Proiectat pentru confort

Avand tuburile in unghi pentru a se alinia perfect cu canalele urechii si o capsula pe care o poti tine oricum doresti, stetoscopul electronic 3M™ Littmann® CORE Digital a fost proiectat pentru confort maxim in timpul evaluarii pacientului.


Vizualizeaza. Inregistreaza. Distribuie. Analizeaza.

Acum poti face mai mult decat oricand cu ajutorul conectivitatii wireless. Stetoscopul electronic 3M™ Littmann® CORE Digital, aprobat de FDA, functioneaza impreuna cu aplicatia Eko pe dispozitivele iOS si Android, oferindu-ti o modalitate conforma cu HIPAA de a salva si adnota inregistrari de 15, 30, 60 sau 120 de secunde intr-un tablou de bord securizat. Poti crea o biblioteca de sunete cardiace pentru a monitoriza progresia unei boli sau pentru scopuri educationale, sau poti chiar distribui in siguranta colegilor inregistrarile tale. In plus, poti utiliza inteligenta artificiala Eko pentru a detecta suflul inimii (pentru AI Murmur Analysis este nevoie de abonament).Optiune de gravare laser pentru personalizarea stetoscopului.

ATENTIE: Produsele personalizate (gravate) trebuie platite in avans (cu cardul sau prin transfer bancar) si nu se pot returna.

Beneficii:

 1. Alegeti partea activa a capsulei: numai o fata a capsulei este activa din punct de vedere acustic in orice moment, identificata printr-un marcaj pe tija. Rotiti capsula pentru a face ca partea inactiva sa devina parte activa.
 2. Reglati tensiunea castilor: pentru reducerea tensionarii arcului, indepartati tuburile auriculare, iar pentru cresterea tensionarii arcului, strangeti tuburile auriculare (conform imaginilor de mai jos).
 3. Diafragma brevetata cu frecventa duala, reglabila pe fiecare fata, care alterneaza intre sunetele de frecventa joasa si cele de frecventa inalta, fara fi necesara intoarcerea capsulei
 4. Capsula nu provoaca senzatia de racoare in contact cu pielea pacientului.
 5. Tub cu lumen dublu
 6. Brate flexibile, ajustabile
 7. Olive auriculare moi
 8. Performanta acustica senzationala si versatilitate exceptionala
 9. Garantie 7 ani
 10. Optiune de gravare laser pentru personalizarea stetoscopului.

Utilizarea modului diafragma (pentru frecvente inalte)

Apasati ferm pe capsula. Prin presiunea asupra capsulei, miscarea membranei diafragmei este restrictionata. Aceasta blocheaza (sau atenueaza) sunetele de frecventa joasa si va permite sa auziti sunetele de frecventa inalta.


Utilizarea modului clopot (pentru frecvente joase)

Asezati usor capsula stetoscopului pe pielea pacientului, fara a apasa. In momentul in care membrana diafragmei este suspendata, aceasta face sa rezoneze sunetele de frecventa joasa.


Capsule speciale

Capsula neagra Littmann® CORE Digital

Capsula Neagra

Capsula cupru Littmann® CORE Digital

Capsula Cupru

Capsula oglinda Littmann® CORE Digital

Capsula Oglinda

Capsula curcubeu Littmann® CORE Digital

Capsula Curcubeu


Tehnologia diafragmei reglabile - o inventie a companiei 3M - permite medicilor sa auda diferite frecvente prin simpla alternare a presiunii asupra capsulei. Apasati usor capsula pentru a auzi sunetele de frecventa joasa si apasati mai ferm pentru a auzi sunetele de frecventa inalta. Aceasta caracteristica de economisire a timpului permite furnizorului de servicii medicale sa se concentreze asupra pacientului, in timp ce diafragma asigura confortul pacientului prin faptul ca nu provoaca senzatia de racoare.
Tubulatura elastica isi pastreaza forma si flexibilitatea in timp, chiar daca stetoscopul se pliaza strans in buzunar. Aceasta ofera stetoscopului o viata mai lunga, datorita rezistentei la uleiurile pielii si alcool. Tubulatura de ultima generatie nu contine latex, un beneficiu atat pentru profesionistii din domeniul medical cat si pentru pacientii care sunt sensibili. Si, pentru a avea un rol important in protectia sanatatii umane si a mediului inconjurator, tubulatura de ultima generatie nu contine plastifianti de tip ftalati.
Stetoscopul CORE Digital nu este doar pentru cardiologi. Acesta este utilizat de catre medici specialisti si generalisti, asistente medicale din departamentul ATI, personal UPU, studenti la medicina, si alte cadre medicale pentru a identifica, a asculta si a studia sunetele inimii, plamanilor si ale altor organe la pacientii adulti si copii.
Stetoscopul CORE Digital este fabricat in Statele Unite ale Americii pentru o calitate constanta si vine insotit de olive auriculare mari si mici, inel cauciucat pentru clopot, si instructiuni.

-> Acum poti primi continutul educational exclusiv de la 3M Littmann direct pe dispozitivul tau mobil prin aplicatia 3M™ Littmann® Learning Institute!


Aplicatia contine informatia actualizata a CD-ului educational 3M LITTMANN - Introducere in sunetele inimii

Aplicatia contine informatia actualizata a CD-ului educational 3M LITTMANN - Invata sunetele plamanilor

 • Educatie la indemana ta.
 • Acest lucru te va ajuta sa-ti imbunatatesti abilitatile de auscultare si sa-ti folosesti mai eficient stetoscopul. Aplicatia 3M™ Littmann® Learning Institute include lectii despre sunetele cardiace si pulmonare, studii de caz care te vor ajuta sa-ti imbunatatesti abilitatile de diagnosticare, teste prin care sa-ti monitorizezi progresul, o biblioteca de sunete si multe altele. Toate acestea in ritmul tau propriu, fara sa te grabeasca cineva!
 • Descarcare
 • E simplu! Descarca gratuit aplicatia Littmann Learning Institute chiar acum, din App Store sau Google Play.
 • Deblocare
 • Introdu seria pe care o vei gasi pe capsula stetoscopului 3M™ Littmann® sau codul voucherului pentru a debloca acest continut educational unic. De asemenea, poti testa gratuit aplicatia timp de 30 zile, chiar inainte de a cumpara stetoscopul.
Aplicatia 3M™ Littmann® Learning Institute
3M8869

Specificatii tehnice

Capsula:
Dubla
Garantie persoane fizice
7 ani
Lungime tub:
69 cm
Diafragma reglabila:
da
Greutate:
232 gr.
Diametru membrana:
4,3 cm
Lumen:
Dublu
Posibilitate gravare
Da
Performanta
10+
Model
CORE Digital

Stetoscop electronic 3M™ Littmann® CORE Digital

Stetoscopul electronic 3M™ Littmann® CORE Digital este cel mai avansat stetoscop creat de 3M Littmann pana in prezent, cu o amplificare de pana la 40x (la frecventa de varf, comparativ cu modul analogic), anulare activa a zgomotului (active noise cancellation), vizualizarea in aplicatie a undelor sonore si alte functionalitati extraordinare concepute pentru a-ti oferi un imagine mai clara a sanatatii pacientului. Este mai mult decat un stetoscop. Este un mod cu totul nou de a pune ascultarea pe primul loc.

Stetoscopul electronic 3M™ Littmann® CORE Digital este format dintr-un stetoscop 3M™ Littmann® Cardiology IV™ la care este atasat un modul electronic CORE Digital pentru a-ti oferi o performanta acustica extraordinara, combinata cu o versatilitate exceptionala. Stetoscopul electronic 3M™ Littmann® CORE Digital ofera prin design-ul sau inovator diafragme reglabile pe ambele parti pentru usurinta in utilizare la tratarea pacientilor adulti si copii. Partea pediatrica a capsulei se poate converti in clopot traditional prin indepartarea diafragmei reglabile si inlocuirea acesteia cu inelul cauciucat inclus. Lungime 69 cm si greutate 232 grame. Garantie 7 ani impotriva defectelor de material sau fabricatie.


Amplificare de pana la 40x

Acustica remarcabila a acestui stetoscop de o calitate exceptionala - la nivel de cardiologie - suna si mai bine datorita amplificarii de pana la 40x (la frecventa de varf de 125 Hz, comparativ cu modul analogic). Acum este si mai usor sa auzi sunetele cele mai subtile pentru a te ajuta sa pui un diagnostic corect.


Anularea activa a zgomotului

Tehnologia 3M Littmann de anulare activa a zgomotului te ajuta sa elimini zgomotele care iti distrag atentia, specifice mediilor aglomerate. Te ajuta sa asculti mai bine reducand zgomotul nedorit de fundal din exterior, astfel incat sa te poti concentra sa asculti ceea ce este important: pacientul si sunetele corpului acestuia.


Mai multe moduri de auscultare

Cu un singur buton, poti schimba rapid modul de auscultare de la modul analogic la modul amplificat, pentru a se potrivi nevoilor tale. In plus, cele doua diafragme reglabile (pentru adulti si copii) te ajuta sa asculti atat sunetele de frecventa inalta, cat si sunetele de frecventa joasa, fara a muta capsula stetoscopului.


Vizualizare si analiza cu ajutorul AI

Descarca aplicatia Eko pe dispozitivul tau smart si asociaz-o cu stetoscopul digital 3M™ Littmann® CORE, pentru a putea monitoriza mai usor ca oricand. Functiile gratuite ale aplicatiei Eko includ posibilitatea de a vizualiza, inregistra si distribui sunetele. Analiza cu ajutorul inteligentei artificiale (AI Murmur Analysis) este disponibila doar pe baza de abonament.


Proiectat pentru confort

Avand tuburile in unghi pentru a se alinia perfect cu canalele urechii si o capsula pe care o poti tine oricum doresti, stetoscopul electronic 3M™ Littmann® CORE Digital a fost proiectat pentru confort maxim in timpul evaluarii pacientului.


Vizualizeaza. Inregistreaza. Distribuie. Analizeaza.

Acum poti face mai mult decat oricand cu ajutorul conectivitatii wireless. Stetoscopul electronic 3M™ Littmann® CORE Digital, aprobat de FDA, functioneaza impreuna cu aplicatia Eko pe dispozitivele iOS si Android, oferindu-ti o modalitate conforma cu HIPAA de a salva si adnota inregistrari de 15, 30, 60 sau 120 de secunde intr-un tablou de bord securizat. Poti crea o biblioteca de sunete cardiace pentru a monitoriza progresia unei boli sau pentru scopuri educationale, sau poti chiar distribui in siguranta colegilor inregistrarile tale. In plus, poti utiliza inteligenta artificiala Eko pentru a detecta suflul inimii (pentru AI Murmur Analysis este nevoie de abonament).Optiune de gravare laser pentru personalizarea stetoscopului.

ATENTIE: Produsele personalizate (gravate) trebuie platite in avans (cu cardul sau prin transfer bancar) si nu se pot returna.

Beneficii:

 1. Alegeti partea activa a capsulei: numai o fata a capsulei este activa din punct de vedere acustic in orice moment, identificata printr-un marcaj pe tija. Rotiti capsula pentru a face ca partea inactiva sa devina parte activa.
 2. Reglati tensiunea castilor: pentru reducerea tensionarii arcului, indepartati tuburile auriculare, iar pentru cresterea tensionarii arcului, strangeti tuburile auriculare (conform imaginilor de mai jos).
 3. Diafragma brevetata cu frecventa duala, reglabila pe fiecare fata, care alterneaza intre sunetele de frecventa joasa si cele de frecventa inalta, fara fi necesara intoarcerea capsulei
 4. Capsula nu provoaca senzatia de racoare in contact cu pielea pacientului.
 5. Tub cu lumen dublu
 6. Brate flexibile, ajustabile
 7. Olive auriculare moi
 8. Performanta acustica senzationala si versatilitate exceptionala
 9. Garantie 7 ani
 10. Optiune de gravare laser pentru personalizarea stetoscopului.

Utilizarea modului diafragma (pentru frecvente inalte)

Apasati ferm pe capsula. Prin presiunea asupra capsulei, miscarea membranei diafragmei este restrictionata. Aceasta blocheaza (sau atenueaza) sunetele de frecventa joasa si va permite sa auziti sunetele de frecventa inalta.


Utilizarea modului clopot (pentru frecvente joase)

Asezati usor capsula stetoscopului pe pielea pacientului, fara a apasa. In momentul in care membrana diafragmei este suspendata, aceasta face sa rezoneze sunetele de frecventa joasa.


Capsule speciale

Capsula neagra Littmann® CORE Digital

Capsula Neagra

Capsula cupru Littmann® CORE Digital

Capsula Cupru

Capsula oglinda Littmann® CORE Digital

Capsula Oglinda

Capsula curcubeu Littmann® CORE Digital

Capsula Curcubeu


Tehnologia diafragmei reglabile - o inventie a companiei 3M - permite medicilor sa auda diferite frecvente prin simpla alternare a presiunii asupra capsulei. Apasati usor capsula pentru a auzi sunetele de frecventa joasa si apasati mai ferm pentru a auzi sunetele de frecventa inalta. Aceasta caracteristica de economisire a timpului permite furnizorului de servicii medicale sa se concentreze asupra pacientului, in timp ce diafragma asigura confortul pacientului prin faptul ca nu provoaca senzatia de racoare.
Tubulatura elastica isi pastreaza forma si flexibilitatea in timp, chiar daca stetoscopul se pliaza strans in buzunar. Aceasta ofera stetoscopului o viata mai lunga, datorita rezistentei la uleiurile pielii si alcool. Tubulatura de ultima generatie nu contine latex, un beneficiu atat pentru profesionistii din domeniul medical cat si pentru pacientii care sunt sensibili. Si, pentru a avea un rol important in protectia sanatatii umane si a mediului inconjurator, tubulatura de ultima generatie nu contine plastifianti de tip ftalati.
Stetoscopul CORE Digital nu este doar pentru cardiologi. Acesta este utilizat de catre medici specialisti si generalisti, asistente medicale din departamentul ATI, personal UPU, studenti la medicina, si alte cadre medicale pentru a identifica, a asculta si a studia sunetele inimii, plamanilor si ale altor organe la pacientii adulti si copii.
Stetoscopul CORE Digital este fabricat in Statele Unite ale Americii pentru o calitate constanta si vine insotit de olive auriculare mari si mici, inel cauciucat pentru clopot, si instructiuni.

-> Acum poti primi continutul educational exclusiv de la 3M Littmann direct pe dispozitivul tau mobil prin aplicatia 3M™ Littmann® Learning Institute!


Aplicatia contine informatia actualizata a CD-ului educational 3M LITTMANN - Introducere in sunetele inimii

Aplicatia contine informatia actualizata a CD-ului educational 3M LITTMANN - Invata sunetele plamanilor

 • Educatie la indemana ta.
 • Acest lucru te va ajuta sa-ti imbunatatesti abilitatile de auscultare si sa-ti folosesti mai eficient stetoscopul. Aplicatia 3M™ Littmann® Learning Institute include lectii despre sunetele cardiace si pulmonare, studii de caz care te vor ajuta sa-ti imbunatatesti abilitatile de diagnosticare, teste prin care sa-ti monitorizezi progresul, o biblioteca de sunete si multe altele. Toate acestea in ritmul tau propriu, fara sa te grabeasca cineva!
 • Descarcare
 • E simplu! Descarca gratuit aplicatia Littmann Learning Institute chiar acum, din App Store sau Google Play.
 • Deblocare
 • Introdu seria pe care o vei gasi pe capsula stetoscopului 3M™ Littmann® sau codul voucherului pentru a debloca acest continut educational unic. De asemenea, poti testa gratuit aplicatia timp de 30 zile, chiar inainte de a cumpara stetoscopul.
Aplicatia 3M™ Littmann® Learning Institute

Specificatii tehnice

Capsula:
Dubla
Garantie persoane fizice
7 ani
Lungime tub:
69 cm
Diafragma reglabila:
da
Greutate:
232 gr.
Diametru membrana:
4,3 cm
Lumen:
Dublu
Posibilitate gravare
Da
Performanta
10+
Model
CORE Digital
Produse asemanatoare (8 produse din aceeasi categorie)

Magazinele noastre:

Neomed Oradea - Independentei

Str. Independentei nr. 3, 410065, Oradea, Romania
0359410544

Program de lucru:

Luni - Vineri: 08:00 - 18:00
Sambata - Duminica: inchis

Neomed Oradea - Doja

Str. Gheorghe Doja nr. 104X, Bl. C1, parter, Oradea, Romania
0359431311

Program de lucru:

Luni - Vineri: 08:30 - 17:30
Sambata - Duminica: inchis

Neomed Cluj-Napoca

Calea Motilor, nr. 43, Cluj-Napoca, Romania
0364401145

Program de lucru:

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
Sambata - Duminica: inchis

Neomed Cluj-Napoca

Str. Clinicilor 16, Cluj-Napoca, Romania
0364808644

Program de lucru:

Luni - Vineri: 09:00 - 17:00
Sambata - Duminica: inchis

Neomed Bucuresti

Soseaua Stefan cel Mare, nr. 44, Bucuresti, Romania
0314240081

Program de lucru:

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
Sambata - Duminica: inchis

Neomed Arad

Piata Spitalului bl. 2A, ap. 24, Arad, Romania
0771557793

Program de lucru:

Luni - Vineri: 08:00 - 18:00
Sambata - Duminica: inchis

Neomed Timisoara

Calea Martirilor 1989 nr. 2A, Timisoara, Romania
0356179432
0771557911

Program de lucru:

Luni - Vineri: 09:00 - 15:00
Sambata - Duminica: inchis


Pentru informatii suplimentare si comenzi, va rugam sa ne contactati la 0771557911 sau pe email info@neomed.ro, magazintimisoara@neomed.ro.

Comenzile telefonice se vor expedia fara cheltuieli de transport sau se vor putea ridica din magazin in programul de lucru in 2-3 zile lucratoare de la inregistrarea comenzii.

Neomed Bistrita

Str. Granicerilor, nr. 3, Bistrita, Romania
0363405000

Program de lucru:

Luni - Vineri: 09:00 - 17:00
Sambata - Duminica: inchis

Neomed Sibiu

Str. Constitutiei, nr. 23, Sibiu, Romania
0369406406
0771174692

Program de lucru:

Luni - Vineri: 09:00 - 17:00
Sambata - Duminica: inchis

Neomed Brasov

Str. Zizinului, nr. 3, Brasov, Romania
0368804804
0770403403

Program de lucru:

Luni - Vineri: 09:00 - 17:00
Sambata - Duminica: inchis

Neomed Iasi

Bd. Independentei, nr. 6, bloc R2, Iasi, Romania
0332406406

Program de lucru:

Luni - Vineri: 08:00 - 18:00
Sambata - Duminica: inchis

Medicmag Baia Mare

Str. Bd. Republicii, nr. 14, Baia Mare, Romania
0362805691

Program de lucru:

Luni - Vineri: 09:00 - 17:00
Sambata - Duminica: inchis

Creeaza un cont nou